Skab bedre online marketing resultater med en:

konverterings-optimeret landingpage

På en konverteringsoptimeret landingpage fokuserer vi på at få den besøgende til at gøre dét, du gerne vil have dem til. Det kan f.eks. være at tilmelde sig dit nyhedsbrev eller at købe et bestemt produkt.

Skal vi bygge noget smart sammen?

Jeg hedder Susanne Valentin og har siden Internettets start arbejdet med konverteringsoptimering af digitale marketing aktiviteter. Jeg har bygget mange hundrede landingpages og splittestet et hav af kampagner. Jeg kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Kontakt mig og lad os bygge noget smart sammen.

Hvordan fungerer det?

  1. Du giver mig din briefing.
  2. Jeg sender dig et uforpligtende tilbud.
  3. Du beslutter, om det er noget for dig.
  4. Hvis ikke, er din pris 0 kr.
  5. Hvis ja, bygger vi din landingpage efter nærmere aftale.
  6. Hvis du har hypoteser, du gerne vil have be- eller afkræftet, bygger vi flere varianter af din side og tester dem.

Øg din konvertering med en landingpage

Optimeret webside

En landingpage er en enkeltstående webside, som vi konverteringsoptimerer, så vi får flere til at gøre dét, du gerne vil have dem til.

Bygget af ekspert

Mit speciale er konvertering og leadgenerering - to discipliner, der har stor betydning for, hvor godt din landingpage performer.

Hurtig levering

Leveringstiden på en landingpage er typisk 4-7 dage. Har du travlt, kan du bestille levering indenfor 24 timer mod et ekstra fee.

Fast lav pris

Du betaler en fast lav pris for din landingpage alt inklusive. Jeg tilbyder per standard 100% tilfredshed eller ingen regning. Ganske enkelt.