Anbefaler

En Anbefaler er en digital matcher, hvor vi udnytter mere eller mindre komplekse sammenhænge imellem de produkter eller ydelser, du gerne vil sælge og dine potentielle kunders svar på en række spørgsmål, som vi stiller dem online.

Hvad kan du bruge en Anbefaler til?
Med en Anbefaler kan du give dine online besøgende overblik og viden om dine produkter på en sjov og begavet måde. Samtidig er det et effektivt værktøj til at generere trafik og interaktivitet, opsamle nye leads og få relevante data om dine besøgende.

Spørgsmålene præsenteres på en landingsside eller i en online formular, hvor de besøgende hurtigt og nemt kan give deres svar. Vi beder eventuelt om et samtykke, før man får sit personlige resultatet vist, måske med et link videre til f.eks. en konkret produktside i din webshop eller på dit website.

Data fra spørgsmålene kan eventuelt samles op sammen med den besøgendes samtykke, så I efterfølgende kan køre retargeting kampagner eller automatiserede e-mail-programmer.

Hvem kan få glæde af en Anbefaler?
Anbefaleren er en af de mere komplekse Lead-Magneter og kræver typisk en del udviklingsarbejde. Derfor vælger vi ku den løsning, hvis vi har et klart billede af, hvad den skal kunne, og hvad den kan løfte. Er vi i tvivl, går vi efter at lave en første simpel light-version, så vi kan teste idéen af.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om, hvordan en Anbefaler kan hjælpe dig med at booste dine online kampagner. Jeg kan også sende dig eksempler på anbefalere, jeg har bygget igennem de sidste 15 år.


Har du brug for hjælp til at udvikle en online magnet? Kontakt Susanne og få en snak om muligheder.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.