Landingpage

På en konverteringsoptimeret landingpage fokuserer vi på at få den besøgende til at gøre dét, du gerne vil have dem til. Det kan f.eks. være at tilmelde sig dit nyhedsbrev eller at købe et bestemt produkt.

Kom i sikre hænder!

Jeg hedder Susanne Valentin og har siden Internettets start arbejdet med konverteringsoptimering af digitale marketing aktiviteter. Jeg har bygget mange hundrede landingpages og splittestet et hav af kampagner. Jeg kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Kontakt mig og lad os bygge noget smart sammen.

optimeret

En landingpage er en enkeltstående webside, som vi konverteringsoptimerer, så vi får flere til at gøre dét, du gerne vil have dem til.

bygget af ekspert

Mit speciale er konvertering og leadgenerering - to discipliner, der har stor betydning for, hvor godt din landingpage performer.

hurtig levering

Leveringstiden på en landingpage er 4-7 dage.

100% tilfredshed

Jeg tilbyder per standard 100% tilfredshed eller ingen regning. Ganske enkelt.

Kom i godt selskab!

Jeg har arbejdet med digital marketing siden Internettet blev født og har bygget mange hundrede websites og landingpages. Her er et par af dem.

Skal vi bygge en landingpage sammen? Kontakt mig og hør mere!

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget.