Beregner

Beregnere er populært digitalt indhold, som kan hjælpe dig med at formidle dine budskaber på en sjov og involverende måde. Jeg skelner mellem en “udefra-ind-beregner” og “indefra-ud-beregner”, da det er vigtigt at have styr på, hvad dit mål er, før vi bygger din beregner.

En UDEFRA-IND beregner handler om din målgruppes interesse
En udefra-ind-beregner kan vi også kalde for en interesse-beregner, da vi har fokus på, hvad der interesserer din målgruppe. Det kan f.eks. være en pace-beregner, hvis din målgruppe er løbere eller en BMI-beregner, hvis din målgruppe er overvægtige. Udefra-ind-beregneren er løsningen, hvis du ønsker at tiltrække trafik til dit website eller din landingpage fra en bestemt målgruppe.

En INDEFRA-UD beregner handler om dit produkt eller ydelse
En indefra-ud-beregner handler om dit produkt eller din ydelse. Det kan f.eks. være en beregning af en pris eller en besparelse. Indefra-ud-beregneren er løsningen, hvis du har f.eks. ønsker at skabe liv på dit website, hjælpe dine kunder til at forstå dit produkt, gøre dem nysgerrige på et relevant område eller selvfølgelig: at beregne en pris eller en besparelse, som motiverer til køb.

Udover at være en effektiv trafikskaber og lead-generator kan online beregnere også bidrage med spændende data, som I kan bruge i det videre salgsarbejde.

Jeg har arbejdet med beregnere de sidste 15 år og har bygget alt fra småt og simpelt til stort og komplekst. Ønsker du dig en meget kompleks beregner, hvor jeg kommer til kort, så arbejder jeg sammen med et par nørder af guds nåde. De kan trylle. Jeg siger det bare.

Kontakt mig, hvis du selv vil bygge en beregner. Så hjælper jeg dig på vej med valg af værktøj og guides. Jeg kan også bygge den for dig til en skarp pris. Kontakt mig for tilbud – eller læs mere om beregnere her:

Kundesupport

Udfyld formularen, så hører du fra os asp. Haster det helt vildt … :-) så ring til Susanne på +45 40 46 80 03 eller Jacob på +45 21 67 75 19.