E-mail kursus

Et mail kursus er en super effektiv leadgenerator, både på BtB og BtC markedet. Det særlige ved denne type leadmagnet er bl.a., at din potentielle kunde i sagens natur har stor interesse i at modtage dine mails, når nu de har tilmeldt sig dit kursus.

Det betyder igen, at du typisk vil opleve langt færre problemer med, at dine mails ender i uønsket post samtidig med at færre trækker deres samtykke tilbage. I disse tider er det et par ret store gevinster, og derfor ender jeg stadigt oftere med at anbefale mail-kursus formen, når jeg skal finde den rette lead-magnet til en ny kunde.

Hvis du er ekspert indenfor et område, som din målgruppe interesserer sig for, er det oplagt at generere nye leads via et Email kursus. Det kan sættes op relativt simpelt, og du kan nemt teste forskellige varianter.

Afgørende for, hvor stor succes du får med et at bruge et mailkursus som leadmagnet er naturligvis, at du kan finde på et relevant emne, som din målgruppe syntes er rasende spændende, og som samtidig hænger naturligt sammen med det, du sælger.

Jeg giver altid gerne et bud fra hoften på, hvordan jeg ville sætte et Email kursus op, hvis jeg havde ansvaret for din forretning. Kontakt mig for en uforpligtende snak.


Har du brug for hjælp til at udvikle en online magnet? Kontakt Susanne og få en snak om muligheder.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.