Hvor finder jeg hjælp til min WordPress / Elementor Hjemmeside?

Her en oversigt over kanaler, hvor du kan hente hjælp til WordPress / Elementor, hvis du selv vedligeholder og videreudvikler dit website. Du kan naturligvis også få en anden til at gøre det for dig. Mig for eksempel! Kontakt Susanne og få en snak om muligheder.

Elementor Help Center

Elementor har et super godt online hjælpecenter med både videoer, kurser, inspiration og artikler. Deres søg funktioner fungerer desuden fremragende. Findes det, findes det der!

Google

Google er altid min Go2 nummer 1, når jeg mangler hjælp til udvikling af et website. Men husk at søge på engelsk – udover min, så er der ikke mange brugbare guides på dansk …:)

WPTuts

Der er et hav af guides på Youtube, så det er bare om at søge løs på din konkrete udfordring dér. Det kan dog være ret tidkrævende, da der desværre også er mange helt ubrugelige turorials. Jeg har derfor mine favoritter, som jeg altid tyer til først. Bl.a. ham her: WPTuts – han er helt genial til at forklare komplekse ting på en simpel måde. Syntes jeg.

Plugin hjælp

Hvis du har brug for hjælp til et (betalings)plugin, kan du ofte hente hjælp hos deres support. Find deres hjemmeside og søg efter Help/Support. Eller find Plugin i WP-oversigten her. Der er stor forskel på de enkelte supportfunktioner – nogle svarer indenfor få timer, andre svarer aldrig.

Flex&Co

I Flex&Co kan du få hurtig hjælp til dit WP/Elementor website. Vi svarer typisk indenfor få timer. Hvis du “bare” har et enkelt spørgsmål, hjælper vi gerne med at se på det uden beregning. Udfyld formularen her. Du kan også få en fast driftsaftale. Kontakt Susanne og få et godt tilbud


Har du brug for hjælp til dit WordPress Website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.