Hvordan giver jeg andre adgang til min Simply konto?

Hvis jeg skal hjælpe dig med at bygge et website, har jeg måske bedt dig om at oprette en Simply konto.

Det er bedst, du gør dette selv, da det så er dit navn og dit kreditkort, som er tilknyttet dit domæne og din hosting konto. Det er smart af mange grunde, f.eks. hvis du selv ønsker at overtage driften af dit website på et tidspunkt.

Når dit domæne og din hosting er på plads, mangler jeg kun at få adgang til din konto.

Brug denne guide til at give andre adgang til din Simply konto. Hvis det driller eller virker uoverskueligt, hjælper jeg dig gerne. Det koster ikke noget – bare bed om hjælp og send lidt go’ karma min vej …:-) Kontakt mig

Sådan giver du mig adgang til din Simply konto

  • Log ind på Simply
  • Klik på “konto” i menuen til venstre
  • Gå til “Brugere” og klik på “Tilføj brugeradgang”
  • Skriv min mailadresse: sv@flexogco.dk
  • Slut af med at klikke på knappen “tilføj bruger”

Et voila – jeg overtager opgaven herfra.


Har du brug for hjælp til dit WordPress Website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.