Hvordan installerer jeg Elementor PRO?

Elementor findes i en gratis version og i en betalingsversion. Betalingsversionen giver naturligvis adgang till en lang række ekstra features. Om du har brug for det, giver jeg gerne et bud på: Kontakt Susanne

Hvis du ønsker Elementor Pro, kan du købe det her: Køb Elementor Pro

Brug denne guide til at installere Elementor PRO. Hvis det driller eller virker uoverskueligt, hjælper jeg dig gerne. Det koster ikke noget – bare bed om hjælp og send lidt go’ karma min vej …:-) Kontakt mig

Har du bare et enkelt website, vælger du “Essential”. Når du har købt og betalt, skal det installeres på dit WordPress website. Her er en guide til, hvordan du gør det:

  • Log ind på din Elementor konto
  • Klik på download pilen i toppen af skærmen
  • Log ind på dit WordPress website
  • Vælg Plugins i menuen til venstre
  • Klik på “tilføj nyt”
  • Klik på “upload plugin” og “vælg fil”
  • Vælg den Elementor zip-fil, du lige har downloadet
  • Klik på installer og aktiver


Har du brug for hjælp til dit WordPress Website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.