Hvordan opretter jeg en 404-side?

En 404-side er den side, der vises, hvis en besøgende rammer en side på dit website, som de af en eller anden grund ikke kan komme ind på.

Først og fremmest skal vi selvfølgelig sikre, at dette slet ikke sker – f.eks. ved at huske altid at redirecte en URL, når vi nedlægger en side. Men helt undgås kan det dog næppe. Derfor skal du designe en 404-side til dit WordPress / Elementor website.

Brug denne guide til at opsætte en 404 side på dit website. Hvis det driller eller virker uoverskueligt, hjælper jeg dig gerne. Det koster ikke noget – bare bed om hjælp og send lidt go’ karma min vej …:-) Kontakt mig

Sådan opretter du en 404-page

  • Log ind på dit website
  • Vælg Skabeloner
  • Vælg Tilføj Ny
  • Vælg skabelontype Error 404
  • Giv den en overskrift, f.eks. Fejl 404
  • Klik på opret skabelon
  • Vælg en skabelon under Blokke
  • Klik på den og så på Indsæt
  • Tilpas tekst og fotos til dit brand og din målgruppe
  • Slut af med at klikke på UDGIV

Din 404 side vil nu blive vist til besøgende, der rammer en side på dit website, som ikke kan tilgås.


Har du brug for hjælp til dit WordPress Website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.