Hvordan opretter jeg en menu?

Menuen er et af de allervigtigste elementer på dit website – særligt, hvis du har et relativt stort og komplekst website. Den har selvfølgelig betydning for brugeroplevelsen: hvor nemt er det for den besøgende at finde rundt? Men menuen har også betydning for f.eks. dine placeringer i søgemaskiner og din måde at producere og vedligeholde dit website på.

Her er en guide til, hvordan du opretter en klassisk navigationsmenu på dit WordPress / Elementor website.

Brug denne guide til at oprette en menu på dit website. Hvis det driller eller virker uoverskueligt, hjælper jeg dig gerne. Det koster ikke noget – bare bed om hjælp og send lidt go’ karma min vej …:-) Kontakt mig

Før du går i gang

Før du kan designe din menu, skal du oprette alle aktuelle sider på din hjemmeside.

Du behøver i første omgang ikke at fylde indhold på siderne – du skal blot oprette siderne med de ønskede overskrifter.

Når alle sider er oprettet, er du klar til at oprette din menu.

Sådan opretter du en menu

  • Log ind på dit website
  • Vælg Udseende > Menuer til venstre i WP-menuen
  • Vælg Opret Ny Menu
  • Giv den en overskrift, f.eks. Primær menu!
  • Tilføj de sider, der skal med i menuen
  • Afslut med Gem Menu

Din menu er nu klar til at blive vist f.eks. i din header.

Se også:


Har du brug for hjælp til dit WordPress Website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.