Hvordan sletter jeg en side?

Her er guide til, hvordan du sletter en side på din WordPress / Elementor website.

Brug denne guide til at slette en side på dit website. Hvis det driller eller virker uoverskueligt, hjælper jeg dig gerne. Det koster ikke noget – bare bed om hjælp og send lidt go’ karma min vej …:-) Kontakt mig

Sådan sletter du en side

  • Log ind på dit website
  • Vælg Sider i menuen til venstre
  • Find den side, du vil slette
  • Klik på Papirkurv

Din side er nu slettet (eller dvs. faktisk ligger den i Papirkurven og kan genskabes herfra. I papirkurven kan du vælge “slet permanent”). Bemærk, at du nu har et såkaldt “dødt link” på din hjemmeside. Det er ikke super smart, og derfor bør du redirecte den slettede URL til en anden side.


Har du brug for hjælp til dit WordPress Website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.