Hvordan vedligeholder jeg mit website?

Dit WordPress / Elementor website skal vedligeholdes, så du minimerer risikoen for nedbrud og fejl og sikrer, at din hjemmeside altid fremstår opdateret, både teknisk og indholdsmæssigt.

Den løbende drift af dit website består af:

  1. Hosting
  2. Backup
  3. Opdatering af WP og Plugins
  4. Fornyelse af licenser
  5. Elementor tilpasninger
  6. Rettelser
  7. Udvikling

1: Hosting

Dit website skal “bo” et sted. Jeg bruger Simply til hosting. Se mere her: Hvordan opretter jeg domæne og hosting?

2: Backup

Mange hostingudbydere tilbyder backup, men du bør også have en backup, der ligger eksternt. Jeg bruger UpdraftPlus til backup. Her kan du både opsætte automatisk backup f.eks. månedligt og køre manuelle backups, f.eks. når du opdaterer dit website.

Se mere her: Hvordan opsætter jeg backup af mit website?

3: Opdateringer

Der kommer løbende nye versioner af WordPress og Elementor samt af de Plugins, der er brugt til at bygge dit website. Disse skal derfor jævnligt opdateres, f.eks. en gang månedligt.

Se mere her: Hvordan opdaterer jeg WordPress, Elementor og Plugins?

4: Licenser

Der kan være brugt betalingsplugins eller -funktionalitet på dit website, som kræver en licens. F.eks. Elementor Pro eller LinkedIn Feed. Disse licenser skal selvfølgelig fornyes, når de udløber.

Kontakt den, der har bygget dit website, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er brugt betalingsplugins eller andre betalingsfunktionalitet på dit website.

5: Elementor tilpasninger

Elementor udvikles løbende og skal jævnligt opdateres. En gang imellem kommer der nye versioner med meget markante ændringer, som koster en del arbejde at implementere. Det er derfor en god idé at sætte dig ind i, hvilke ændringer, der følger med en ny version. Følg med på Facebook, via deres nyhedsbrev eller her: Elementor New Features

6: Rettelser

De fleste websites skal til tider opdateres med simple rettelser som f.eks. nye kontaktpersoner etc. Jeg hjælper dig gerne med disse rettelser til en flad pris. Kontakt mig

Du kan selvfølgelig også rette selv. Brug Guides her på Flex&Co – eller søg på Google, hvor du kan finde et hav af fine hjælpevideoer.

7. Udvikling

Udvikling dækker nyt indhold og funktioner på dit website. Jeg hjælper dig altid gerne hermed.

Har du brug for hjælp til dit WordPress website? Udfyld formularen, så guider jeg dig videre, hvis jeg kan. Det koster ikke noget.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget.