Konfigurator

Med en digital produkt konfigurator kan du hjælpe dine potentielle kunder med at sammensætte lige præcis det produkt, der matcher dem.

Samtidig giver du den besøgende et godt overblik over alle muligheder – og måske også en præcis beregning af prisen.

At få en produkt konfigurator på dit website er værd at overveje, hvis du f.eks. har produkter med mange variationsmuligheder (farver, størrelser, tilbehør etc.). Det kan også være sammensatte ydelser eller produkter som f.eks. feriepakkerejser.

Den typiske websitebesøgende søger selv løsninger online, før de kontakter en leverandør. Har du et komplekst produkt, er en digital konfigurator derfor et oplagt værktøj, der hjælper dine kunder med at få overblik over deres muligheder – og hjælper dig med at få nye leads.

Jeg udvikler digitale konfiguratorer i alle afskygninger fra relativt simple online værktøjer til store, komplekse systemer udviklet i et tæt samarbejde med jeres produktspecialister og mine dygtige partnere.

Typisk inkluderer vi integrationer til jeres produktdatabaser og shop, men hvordan din løsning skal være, afhænger selvfølgelig helt af jeres produkter, kunder og behov.

Start med at kontakte mig for en uforpligtende snak om muligheder.


Har du brug for hjælp til at udvikle en online magnet? Kontakt Susanne og få en snak om muligheder.

Få hjælp!

Send mig dit spørgsmål vedr. dit WordPress / Elementor website. Så hjælper jeg dig. Altså hvis jeg kan…:) Det koster ikke noget. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.